Капсули за холестерол, дијабетес, притисок - Nectar Bio Shop
Sale!

Капсули за холестерол, дијабетес, притисок

500 ден

Паковање: 60 капсули / 500 мг
Потекло: Турција

Софт капсули од лимон, магдонос и лук за холестерол, дијабетес, голем притисок и вишоки масти.
Капсули формулирани според рецептот на познатиот турски Dr.Ibrahim Ѕaracoglu.

Позитивните влијанија на софт капсулитe:

  • Помага при отпушување на крвните садови
  • Помага во лечење на шекерни болести (го намалува нивото на шекер во организмот)
  • Помага во топење на жолчни и бубрезни камења
  • Помага во намалување на проблеми со остеопороза
  • Намалува стрес
  • Помага во јачење на имунитет
  • Капсули за холестерол го намалува нивото на холесторол и го стабилизира крвниот притисок

Начин на употреба:
Сабајле 15-20 мин пред доручекот се зима една капсула и навечер 15-20 мин пред вечерата се зима уште една капсула.

Внимание:
Не се препорачува за лицата со низок притисок.