Контакт - Nectar Bio Shop

Контакт

+389 75 664 881

nectarbioshop@gmail.com

Цветан Димов 216, Скопје 1000

Често поставувани прашања!

Најпрост начин на нарачка е да се јавите на телефон 075 664 881 или преку Viber, WhatsApp.

Нарачка преку виртуелната кошничка

Емаил: nectarbioshop@gmail.com

Нашата Фејсбук страница можете да ја најдете овде. Кога сте веќе таму, кликнете „Ми се допаѓа“. Ви благодариме!

Цената на доставата е 130 денари до дома.

Производите кои ги имаме на залиха ќе ви бидат испорачани за 1-2 дена.

Се врши во готово на доставувачот од карго сервисот.

Пакувањето се врши во неутрални пакети. Како испраќач секогаш стои лично име од оној кој што го однесол во пошта или во карго сервисот, и тоа само како ознака за да може пакетот да се врати на тоа лице во случај на неуспешна достава. Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.