Warning: Class "\WP_Rocket\Engine\Admin\Settings\Page" not found in /home/nectcbly/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/deprecated/3.5.php on line 9

Warning: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in /home/nectcbly/public_html/wp-config.php on line 83
Борова вода за дијабетес - Nectar Bio Shop

Борова вода за дијабетес

400 ден

Нето: 1000 мл
Потекло: Турција

Category:

Борова вода за дијабетес – Borova voda za dijabetes

Боровите се едни од најважните растенија дадени на здравствениот сектор како резултат на студиите за изводливост спроведени неодамна од тубитак. Нема никакви несакани ефекти од редовна употреба на борова вода и е добро за многу заболувања, особено дијабети.

Борот е исто така неверојатен лек за рани поради антиоксидантните и лековитите својства. Борот е почитуван извор на витамин Ц. Студија спроведена од Американската шумарска служба покажа дека борот има ниво на витамин Ц кое се движи приближно до речиси 4 пати повисоко од портокалот. Според студијата, колку се постари иглите, толку е поголема содржината на аскорбинска киселина.
Корисниците на бор вода тврдат дека ја намалиле употребата на инсулин, бидејќи шеќерот во нивното тело е балансиран.

Начин на употреба:
Пред јадење двапати на ден, наутро и навечер.
Во чаша чај истурете една четвртина чаша бор вода и остатокот пополнете го со вода и консумирајте.
Можете да продолжите да ги земате лековите што сте ги земале додека користите бор вода.
После 2 недели вашето тело ќе почне да реагира, а потоа можете да ги намалите лековите што ги користите.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.