Крем за хемороиди – Himomed

350 ден

Нето: 30 гр
Потекло: Пакистан

Category:

Крем за хемороиди – Himomed

Хемороиди се предизвикани од проширување на крвните садови и често стануваат проблематични затоа што предизвикуваат болка и тешкотии во активноста на анусот.
Овие се вознемирувачки симптоми кои често предизвикуваат крварење, болка и чешање.
Хемороидите се внатрешни и надворешни и најчести третмани се со соодветни креми.
Ова е многу честа појава скоро на која било возраст, но најмногу кај оние над 50 години.
Не двоумете се да го лекувате овој здравствен проблем во првите чекори бидејќи по некое време нивната состојба се влошува, па дури може да бара и хируршка интервенција.
Himomed е потполно природен јарбол кој помага во целосно отстранување на хемороидите без потреба од хируршка интервенција.
Терапевтски индикации: третман на хемороиди, анални фисури (анални рaгади) и други проктолошки заболувања главно поврзани со хипертонија на аналните сфинктери

Употреба: 2 до 3 пати на ден со чист памук.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.