Мед за уринарни проблеми - Nectar Bio Shop

Мед за уринарни проблеми

600 ден

Нето: 420 гр
Потекло: Турција

Мед за уринарни проблеми – Премиум без гликоза

Содржи изобилство од витамини и минерали есенцијални за нашето здравје. Посебно се истакнува неговото антибактериско и антиканцер дејство, а дејствува и на намалување и средување на цел липиден статус.
Позитивни влијанија на медот со семе од целер и врбовка:
Ги отвара уринарните канали. Се користи за попуштање на затвор и како омекнувач на тврдата столица.
Помага за спречување на растот на простатата.
Помага за уринарни проблеми
Лекува запаленија, разредува спазма.
Ги отстранува изгорениците, раните на кожата и го отстранува отоците
Овозможува исфрлување на отровните материи насобрани во телото.
Влијае на отстранување на кашлањето и на астмата и има предности при лекување на болестите од кашлање.

Начин на употреба:
Се препорачува земање по 1 (една) лажица наутро и навечер пред јадење. Да се промеша пред употреба.

Содржина:
Меласа Рогач (Ceratonia Siliqua 70%), Боров Мед (15%), Билка од врба (Epilobium Sp. 6%), Семе од Целер (Apium Graveolens 4%), Семе од Коприва (Urtica Sp.), Полен, Црно Семе (Nigella Sativa), Корен од Гјумбир (Zingiber Officinale), Слатко знаме (Acorus calamus), Семе од Магдонос (Petroselinum Sativum).

Предупредување:
Не е препорачливо да го користат лица чуствителни/алергични на пчелни продукти.
Бремените жени и жените кои дојат да го конзумираат со консултација со матичен лекар.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.