Hilti Chocolate (Хилти Чоколадо) - Nectar Bio Shop
Sale!

Hilti Chocolate (Хилти Чоколадо)

1,200 ден

Нето: 12 парчиња
Потекло: Турција

Hilti Bitter Chocolate (Природен афродизиак)
(1 кутија 12 чоколади)

Hilti Chocolate или Горчкото чоколадо „Хилти“ со малина е 100% природно, може удобно да го користат мажи и жени со или без сексуални проблеми. Производот содржи 12 плочки чоколадо.
Оние кои страдаат од импотенција (помалку време на ерекција).
Оние со сексуална неподготвеност.
Оние со проблем со предвремена ејакулација.
Оние кои не можат да имаат ерекција (ејакулација) поради стрес и страв за време на сексуален однос.
Недоволен број на сексуални односи.
Оние кои имаат недоволно времетраење на сексуалниот однос.
Оние со недостаток на број на сперматозоиди.

Енергетското чоколадо „Хилти“ со малина е ефикасно 72 часа. Ги буди сексуалните чувства. Дава енергија. Погоден за употреба и за мажи и за жени.

Начин за употреба:
Само едно чоколадо ви е потребно 30 мин пред сексуален однос.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.