Kamagra Gel (Oral Jelly) - Nectar Bio Shop
Sale!

Kamagra Gel (Oral Jelly)

600 ден

Нето: 7 гелчиња
Потекло: Индија

Гелот Kamagra е одличен препарат за потенција кој е популарен за употреба, бидејќи ефектот започнува многу брзо по неговото земање, само 20 минути. Најдобар ефект на препаратот се постигнува еден час по неговото земање. Исто така, сексуалната стимулација е неопходна за почеток на дејството на лекот, што значи дека ако нема сексуална стимулација, нема ефект на лекот.

Дејството на гелот Камагра

Она што го разликува гемот од Камагра е тоа што фармаколошкиот ефект на лекот е условен од сексуална стимулација на партнерот, што значи дека доколку нема сексуална стимулација, нема да има ефект на лекот, што во голема мера придонесува за избегнување на непријатни ситуации во јавноста . Kamagra ја подобрува циркулацијата и ги шири крвните садови и со тоа внесува повеќе крв во пенисот, со што се подобрува ерекцијата. Значи, не ја зголемува сексуалната желба, туку ја одржува ерекцијата за време на сексуалниот однос.

Ефектот на гелот камагра е од 4 до 8 часа и варира од личност до личност. Ефектот зависи и од состојбата, возраста, мускулатурата итн. како и од времето на денот кога се конзумира камагра. Ако се консумира на полн стомак, ефектот е нешто пократок и послаб, и обратно.

Употреба на гел Kamagra (како да се користи)

Многу едноставно, исцедете ја кесичката со гел кој има пријатен вкус директно во устата и испијте половина чаша вода или промешајте ја во вода и испијте ја. За најдобар ефект на гелот Камагра, не консумирајте алкохол. Се користи една доза на ден и дозата не смее да се надминува. (Можно е да се преполови дозата на кесичката ако нема потреба од целата доза – фрлете го остатокот) Кесите се многу практични затоа што секогаш можете да ги понесете со себе и да ги користите доколку е потребно.
Кесите со гел Kamagra имаат различни овошни вкусови и се во пакувања од 7 кесички. Секоја кесичка има различна боја во зависност од вкусот.

Состав
Една кесичка содржи 100 мг силденафил во форма на цитрат, како и помошни средства (на пр. Микрокристална целулоза, магнезиум стеарат, итн.).

Факт
Силденафил е потентен селективен инхибитор на cGMP-специфична фосфодиестераза (PDE 5), одговорен за деградацијата на цикличниот GMP во кавернусот на трупот на пенисот. Лекот нема директно релаксирачко дејство, но го потенцира релаксирачкиот ефект на азот моноксид (НЕ) во кавернозниот корпус. За време на сексуалната стимулација, кога се активира системот NO / cGMP, силденафил ја инхибира PDE 5, деградацијата на cGMP е помала, а неговата концентрација се зголемува во кавернозниот корпус. Затоа, сексуалната стимулација е услов за фармаколошко дејство на лекот.

Несакани ефекти
Толерантноста на лекот е добра. Несаканите ефекти се обично минливи (мин-часови) и се благи до умерени. Нивната инциденца зависи од дозата на силденафил, инциденцата се зголемува со зголемување на дозата.

Предупредувaње!

Лекот предизвикува ерекција само кога сте сексуално стимулирани, тоа не предизвикува ерекција ако не сте сексуално возбудени. Ефектот започнува 30-60 минути по земањето на лекот. После голем оброк, потребно е повеќе време за лекот да делува. Алкохолот привремено ја намалува можноста за добивање на ерекција, па затоа не се препорачува да се консумираат алкохолни пијалоци во поголема мера пред да се земе лекот. Чувајте го лекот на температура до 30 ° c, подалеку од дофат на деца. Не користете го по датумот на истекување, наведен на оригиналното пакување.

Дата на истекување
Означено на оригиналното пакување (3 години).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.