Лек против брадавици - iL 33 - Nectar Bio Shop
Sale!

Лек против брадавици – iL 33

650 ден

Паковање: 10 мл
Потекло: Турција

Лек против брадавици (Lek protiv bradavici)
Брадавиците можат да бидат последица од вирусни инфекции, до сега се идентификувани 120 типови. Тие во главно се појавуваат на лактите, колената, прстите и лицето.⁣
Тие се поприсутни кај средовечни луѓе, обично се појавуваат повеќе на рацете, а повремено и на лицето.
Брадавиците скоро секогаш имаат иста боја како и кожата, но во некои ситуации се потемни.
Отпрвин можеби не се проблем, но потоа кога ќе пораснат доволно и ќе станат повидливи, тие стануваат вистински проблем. Обично се појавуваат на вратот, градите, стомакот, рацете, образите и другите делови од телото, каде што честопати можат да претставуваат опасност за луѓето.
Експертите од Истанбул го открија овој лек за елиминирање на брадавиците со многу голем ефект.
Лекот поради своите антивирусни својства, и еден од наједноставните и најделотворните лек против брадавици.

Начин на употреба:⁣
Потребно е да го наненсете на брадавицата, а потоа да го завиткате со завој.⁣ Завојот извадете го по 24 часа.⁣
Кај “тешките” случаи, потребно е оваа постапка да се повторува неколку пати.

Локација: Цветан Димов 216, Скопје, Чаир (во близина на Веро Маркет)
075 664 881 – Viber, WhatsApp
Достава низ цела Македонија