Kamagra Бонбони - Nectar Bio Shop
Sale!

Kamagra Бонбони

600 ден

Нето: 4 бонбони
Потекло: Индија

Kamagra Бонбони – Kamagra Bonboni

Таблетите за џвакање – Kamagra бонбони или камагра се препарат за потенција кои заради својот состав има практична употреба кај сите корисници.
Основната функција е да се постигне целосна ерекција.
Овие бонбони се купуваат без рецепт, не се пијат како другите лекови и буквално се цицаат или џвакаат додека не се стопат под јазикот.
Целосна имитација на овошен бонбон со пријатен вкус, го прави идеален за употреба во секоја ситуација.
Најдобро е да поминете еден час пред планираниот однос.
Алкохолот и полниот стомак можат да го намалат или одложат ефектот.

Состав:
Секоја филм-обложена таблета содржи 100 mg силденафил во форма на цитрат, како и помошни средства (на пр. Микрокристална целулоза, магнезиум стеарат, итн.).

Дејство:

Силденафил е моќен селективен инхибитор на cgmp-специфична фосфодиестераза (pde 5), одговорен за деградацијата на цикличниот gmp во корпусот на пенисот. Лекот нема директно релаксирачко дејство, но го потенцира релаксирачкиот ефект на азот моноксид (не) во кавернозното тело. За време на сексуалната стимулација, кога се активира системот no / cgmp, силденафил ја инхибира pde 5, деградацијата на cgmp е помала, а неговата концентрација се зголемува во кавернусот. Затоа, сексуалната стимулација е услов за фармаколошко дејство на лекот.

Индикации
Еректилна дисфункција (машка импотенција, т.Е. Неможност да се постигне или одржи ерекција на пенисот за задоволителна сексуална активност)

Дозирање и начин на употреба

Препорачаната доза е 50 mg, 1 час пред сексуален однос (активност), во зависност од толеранцијата и ефикасноста, може да ја зголемите дозата на 100 mg или да ја намалите на 25 mg. Максималната дневна доза е 100 mg. Ако камагра се зема со храна, може да се појави одложен ефект на лекот. Таблетата kamagra е наменета за џвакање и растворање под јазикот.

Несакани ефекти
Толерантноста на лекот е добра. Несаканите ефекти се обично минливи (мин-часови) и се благи до умерени.

Контраиндикации
Докажана преосетливост на лекот и / или на која било состојка на фармацевтската формулација. Истовремена употреба на донор на нитрат или nо (на пр. Амил нитрат), бидејќи силденафил го потенцира хипотензивниот ефект на нитратот со неговото влијание врз системот no / cgmp.

Предупредувaње!

Лекот предизвикува ерекција само кога сте сексуално стимулирани, тоа не предизвикува ерекција ако не сте сексуално возбудени. Ефектот започнува 30-60 минути по земањето на лекот. После голем оброк, потребно е повеќе време за лекот да делува. Алкохолот привремено ја намалува можноста за добивање на ерекција, па затоа не се препорачува да се консумираат алкохолни пијалоци во поголема мера пред да се земе лекот. Чувајте го лекот на температура до 30 ° c, подалеку од дофат на деца. Не користете го по датумот на истекување, наведен на оригиналното пакување.

Складирање:
На температура до 30°c, во оригинално пакување за да се заштити лекот од влага, подалеку од дофат на деца. Датум на истекување, означено на оригиналното пакување.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.