Kamagra Effervescent (Шумливи Таблети) - Nectar Bio Shop
Sale!

Kamagra Effervescent (Шумливи Таблети)

700 ден

Нето: 7 таблети
Потекло: Индија

Kamagra Шумливи Таблети се едни од одличните препарати за подобра моќ кај мажите. Многу едноставен и безбеден за употреба, тие го направија овој производ еден од најпродаваните на ова поле на пазарот.

Kamagra Шумливи Таблети се едни од одличните препарати за подобра моќ кај мажите. Многу едноставен и безбеден за употреба, тие го направија овој производ еден од најпродаваните на ова поле на пазарот.

Како да користите Kamagra Шумливи Таблети?

Ставете ја шумливата таблета камагра во вода и испијте ја. Поради својата растворливост во вода, лекот влегува во крвотокот побрзо и на тој начин дејствува побрзо. Ефектот на таблетата ќе го почувствувате само по 15 минути.

Ефект и дозирање

Шумлива таблета Kamagra работи врз база на зголемување на протокот на крв во гениталиите, што резултира во подобрена ерекција и продолжена врска со партнерот.

Таблетите растворени во вода имаат вкус на сок и се многу пријатни за консумирање.

Најдобро е прво да земете половина доза / половина таблета затоа што многу често оваа доза е доволна за да поминете совршена вечер со вашиот партнер.

Ако половина од дозата не работи доволно добро, оставете ја целата шумлива таблета Камагра да се раствори и да се испие.

Таблетата има ефект од околу 6 часа, што повторно зависи од конституцијата на корисникот, времето од денот, физичката подготвеност, калориите проголтани тој ден или алкохолот. Најдобро е да се користи препаратот на полупразен стомак, половина час пред планираниот однос без да се внесе значителна количина алкохол.

Несакани ефекти
Толерантноста на лекот е добра. Несаканите ефекти се обично минливи (мин-часови) и се благи до умерени. Нивната инциденца зависи од дозата на силденафил, инциденцата се зголемува со зголемување на дозата.

Предупредувaње!
Лекот предизвикува ерекција само кога сте сексуално стимулирани, тоа не предизвикува ерекција ако не сте сексуално возбудени. Ефектот започнува 30-60 минути по земањето на лекот. После голем оброк, потребно е повеќе време за лекот да делува. Алкохолот привремено ја намалува можноста за добивање на ерекција, па затоа не се препорачува да се консумираат алкохолни пијалоци во поголема мера пред да се земе лекот. Чувајте го лекот на температура до 30 ° c, подалеку од дофат на деца. Не користете го по датумот на истекување, наведен на оригиналното пакување.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.