Вазeлин од црно семе - Nectar Bio Shop
Sale!

Вазeлин од црно семе

250 ден

Паковање: 80 мл
Потекло: Пакистан

Вазeлин од црно семе – Veselin od crno seme
Содржината на природниот крем има избрани масла кои овозможуваат релаксирање на телото и нејзиното лекување.

Кремот од црната семка ги има овие ефекти:

  • Вазeлин од црно семе помага во спречување на Мигрeната и главоболката;
  • Помага во лекувањето на Реума;
  • Олеснување на болката во ‘рбетот, зглобовите, коските на телото;
  • Овоможува отварање на крвните садови;
  • Помага во покривање напукнување на кожата кај рацете и стопалата.

Локација: Цветан Димов 216, Скопје, Чаир (во близина на Веро Маркет)
075 664 881 – Viber, WhatsApp
Достава низ цела Македонија